banner913
banner932
banner1032

Alkollü sürüş yine can aldı

banner1020

banner1045
Alkollü sürüş yine can aldı

banner971
Gazimağusa'da günün ilk saatlerinde meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti üç kişi yaralandı.
Polisten verilen bilgiye göre kaza 03.09.2024 tarihinde, saat 03:55 sıralarında, Gazimağusa’ da İsmet İnönü Bulvarı üzerinde Yağmur ÖZTEMUR (K-30), 149 mlgr alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki PA 843 plakalı salon araç ile güney istikametine doğru seyrettiği sırada Mens Fashion isimli iş yerinin önlerine geldiğinde  dikkatsizliği sonucu yolun sağına geçmesi neticesinde o esnada karşı istikametten kuzey istikametine doğru seyreden Hamdin GÖKTÜRK 
(E-44) yönetimindeki YC 648 plakalı çift kabin 
aracın sağ ön yan kısmına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yolun batı kısmına savrulan YC 648 plakalı araç önce kaldırım bordür taşlarınaardından kaldırım üzerinde bulunan ağaca çarpıp durdu.
Kaza sonucu PA 843 plakalı araçta yolcu olarak bulunan  Gazimağusa’ da sakin Sude ÖZTEMUR (K-24) olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan PA 843 plakalı araç sürücüsü Yağmur ÖZTEMUR ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Koray ULEMA (E-45) ile YC 648 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Jamshid DİNPANAH (E-50) kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesinde tedavileri halen sürüyor. Soruşturma devam etmekte.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.