banner913
banner932
banner1032

Boltaşlı'da arkadaşını benzin dökerek yaktı

banner1020

banner1045
Boltaşlı'da arkadaşını benzin dökerek yaktı

banner971
Boltaşlı’da, geçen çarşamba günü Nihat İlkhan’ın kaldığı ikametgahta meydana gelen yangının çıkış sebebi ile ilgili yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen H.T.(E-43) tutuklandı.
Soruşturma kapsamında H.T.’nin, kız arkadaşı aleyhinde dedikodu yapıp, kendisini kötülediği gerekçesiyle, 03.04-03.25 saatleri arasında, Nihat İlkhan’ın kaldığı ikametgahın giriş kapısını cürüm işlemek maksadıyla açarak, içeriye girdikten sonra, o esnada yatak odasında uyuyan İlkhan’ın üzerine ve yatağı ile oda içerisine akaryakıt türü yanıcı madde dökerek, kasten ateşe verdiği tespit edildi. Söz konusu ikametgahı kundaklayan H.T., Nihat İlkhan’ın ağır şekilde yaralanmasına sebep oldu.
Nihat İlkhan, kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde Yoğun Bakım Servisinde müşahede altında tutuluyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.