banner913
banner932
banner1032

Cinsel organını şaka olsun diye çıkarmış

banner1020

Lefkoşa’da bir okul yakınında mastürbasyon yaparken yakalanan Pakistanlı sapık, arkadaşı ile görüntülü konuşurken, şaka olsun diye cinsel organını çıkardığını iddia etti

banner1045
Cinsel organını şaka olsun diye çıkarmış

banner971
Lefkoşa’da meydana gelen “Namus ve Ahlaka Aykırı Davranış ve  Müstehcen Teşhirde Bulunmak” suçundan tutuklanan Pakistan uyruklu Danyal Asghar dün mahkemeye çıkarıldı.
Polis, 20 Kasım 2023 tarihinde saat 13.20 raddelerinde Lefkoşa'da Şht. Kemal Köse Sokak üzerinde Danyal Asghar’ın kullanımında bulunan van aracın sağ arka kapısı önünde cinsel organını çıkarıp etraftan görülebilecek bir şekilde mastürbasyon yapmak suretiyle müstehcen teşhirde bulunduğunu söyledi.
Zanlının müstehcen fiili bölgedeki bir ilkokula çok yakın bir mesafede işlediğini, o saatlerde çocukların okul avlusunda olduğunu, zanlıyı görüp şikayetçi olan kişinin ise çocuğunu okuldan almaya giden bir veli olduğunu belirtti. 
Polis, zanlının ifadesinde bir arkadaşı ile görüntülü konuşurken, şaka olsun diye cinsel organını çıkarıp, ona gösterdiğini söylediğini aktardı.
Polis, zanlının tutuklu yargılanmasını talep etti. Yargıç, zanlının bir ayı aşmayacak süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.