banner913
banner932
banner1032

Dikkatsiz sürücü kazaya neden oldu

banner1020

banner1045
Dikkatsiz sürücü kazaya neden oldu

banner971
Girne  - Tatlısu Anayolu’nda, dikkatsizlik nedeniyle meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, bugün saat 11.20 sıralarında Girne  - Tatlısu Anayolu’nun 0-1’inci kilometreleri arasında kaza oldu. Kazada, Vıdmantas Svazas (E-71), yönetimindeki NC 785 plakalı araç ile Girne’ye doğru giderken dikkatsizce anayol konumunda bulunan Beşparmaklar Caddesi’ne girdi ve o esnada cadde üzerinde doğuya giden Süleyman Çiftsüren (E-45) yönetimindeki UG 606 plakalı aracın sol ön kısmına çarptı.

Çarpmanın etkisi ile savrulan UG 606 plakalı araç gidiş istikametine göre yolun sağından çıkarak reklam panosuna çarpıp durdu.
Kazada yaralanan NC 785 plakalı araç sürücüsü Vıdmantas Svazas kaldırıldığı Girne Dr Akçiçek Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından müşahede altına alındı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.