banner913
banner932
banner1032

Engelli kızını fuhuşa zorladı

banner1020

Aygün köyünde zihinsel engelli kıza tecavüz eden Yusuf Can ve Can’a engelli kızını pazarlayan üvey annenin tutukluluk süresi 6 gün uzatıldı

banner1045
Engelli kızını fuhuşa zorladı

banner971

Boğaziçi-Kuzucuk yolu kenarındaki bahçe evinde, teşvikle zihinsel engelli isminin baş harfleri F.M olan kıza defalarca tecavüz eden Yusuf Can ve Yusuf Can’a engelli kızını pazarlayan üvey anne Suzanna Michail’in tutukluluk süresi 6 gün uzatıldı.

Bölgede infial yaratan tecavüzle ilgili tutuklanan Yusuf Can ve Suzanna Michail dün ek tutukluluk talebiyle, Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde nöbetçi Yargıç Aysu Çakan Alakan huzuruna çıkartıldı.

Tahkikat maksatlı zanlılar aleyhine 6’şar gün tutukluluk emri temin eden polis, bu sürede araştırmasını sürdürüp, zanlıların gönüllü olarak verdiği ifadelerin teyit ve tekzibini yapacağını açıkladı.

İğrenç olayın teşvikçisi, üvey anne Suzanna Michail’in ise, “Çocuklarıma gitmek istiyorum. Tutuklu kalmak istemiyorum“ diyerek polisin tutukluluk talebine itiraz etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.