banner913
banner932
banner1032

Erdoğan hakkında küfür etti, tutuklandı

banner1020

Erdoğan’ın Lefkoşa Atatürk Anıtı’nı ziyaret edeceği gerekçesiyle polis tarafından yolun kapatılmasına öfkelenen ve Erdoğan hakkında küfür eden TC uyruklu bir kişi tutuklandı

banner1045
Erdoğan hakkında küfür etti, tutuklandı

banner971
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın KKTC ziyareti esnasında bir kişi Erdoğan hakkında küfür ettiği gerekçesiyle tutuklandı.
Olay dün saat 13.00 sıralarında Sedat Simavi Meslek Lisesi önünde meydana
geldi.
Erdoğan’ın Lefkoşa Atatürk Anıtı’nı ziyaret edeceği gerekçesiyle polis kısa bir süre Girne Kapısı güzergahını trafiğe kapattı.
O esnada alkollü olduğu tespit edilen TC vatandaşı bir kişi, nikah işlemleri için TC Lefkoşa Büyükelçiliğine gitmek üzereyken, polis tarafından geçişine izin verilmedi.
Bunun üzerine öfkelenen söz konusu kişi Erdoğan için küfür edince polis tarafından tutuklandı.
Tutuklanan zanlının ülkede kaçak yaşadığı ortaya çıktı. Söz konusu zanlının bugün mahkeme huzuruna çıkarılması bekleniyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.