banner913
banner932
banner1032

Ev hırsızları yakalandı

banner1020

Lefkoşa’da bir evinde ahşap panjuru açarak içeriye giren ve birçok eşya çalan Ömer Zateroğlu ile Erdal Kalkan tutuklandı

banner1045
Ev hırsızları yakalandı

banner971

Lefkoşa’da 1 Mart - 23 Ağustos tarihleri arasında bir evden penceresi açılarak muhtelif ev eşyalarıyla kişisel eşyalar çalındı.  

Olay polisin bilgisine gelmesi üzerine başlatılan soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen 39 yaşındaki Ömer Zateroğlu ile 29 yaşındaki Erdal Kalkan tespit edilerek tutuklandı.

İki zanlı dün mahkemeye çıkarıldı.

Polis memuru mahkemede olguları aktardı.

Polis, zanlıların 1 Mart-23 Ağustos tarihleri arasında Lefkoşa’da S.Ş. isimli şahsın evinde ahşap panjuru açarak içeriye girdiklerini, birçok eşya çaldıklarını söyledi.

Polis, zanlıların önceki gün tespit edilerek, tutuklandığını, Ömer Zateroğlu’nun ikametgahında yapılan aramada çalıntı eşyaların bir kısmının bulunduğunu belirtti. Polis memuru, her iki zanlının da itiraf içerikli ifade verdiklerini söyledi.

Polis memuru, mesele kapsamında aranan bir şahsın da tespit edildiğini, söz konusu kişi hakkında tutuklama emri alındığını belirtti.

Polis memuru, soruşturmanın devam ettiğini, incelenecek kamera görüntüleri, alınacak ifadeler olduğunu söyledi. Polis, aranan şahsın da olduğunu belirterek, zanlıların 3 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç, zanlıların 3 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.