banner913
banner932
banner1032

Gönyeli’deki alkollü sürücü üç araç ve bir işyerine hasar verdi

banner1020

banner1045
Gönyeli’deki alkollü sürücü üç araç ve bir işyerine hasar verdi

banner971

 Gönyeli’de 85 miligram alkol tesiri altında kaza yapan Hasan Kalender Yılmaz (E-20) üç araç ve bir işletmeye hasar verdi. Yılmaz'ın tutuklandığı kazada yaralanan olmadı.

Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamaya göre, dün saat 03.30 sıralarında yaşanan kazada, Yılmaz, MP 519 plakalı salon araç ile seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan dışarıya çıktı ve bir işyeri önünde park halinde bulunan ZNT 569 plakalı salon aracın sol arka kısmına çarptı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan ZNT 569 plakalı araç, sağ arka kısmı ile bir işyerinin vitrin camına vurdu.

Savrulmaya devam eden MP 519 plakalı araç ise park halinde bulunan LD 105 plakalı bir başka araca, o araç da vurmanın etkisiyle park halinde bulunan VV 107 plakalı salon araca çarptı. Kazaya ilişkin soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.