banner913
banner932
banner1032

Güzelyurt-Akçay Anayolu’nda kaza.. 12 kişi yaralandı

banner1020

Güzelyurt-Akçay Anayolu’nda yaşanan kazada, askeri araçta bulunan 12 kişi yaralandı.

banner1045
Güzelyurt-Akçay Anayolu’nda kaza.. 12 kişi yaralandı

banner971

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, bu sabah saat 09.00 sıralarında Güzelyurt-Akçay Anayolu’nun 3-4’üncü kilometreleri arasında meydana gelen kazada, askeri jeep Güzelyurt istikametine doğru giderken, o esnada önünde aynı istikamete doğru seyreden Havva Dağman Yırık (K-58) yönetimindeki KF 224 plakalı salon aracı sağından geçerken aracın sol yan kısmı ile sağ dikiş aynasına çarptı. Sonrasında askeri jeep sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağından çıktı ve takla atıp sol yan tarafı üzerine devrildi.
Kazada, askeri araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan toplam 12 kişi yaralanarak, sağlık kontrollerinden geçirilmek üzere çeşitli hastanelere kaldırıldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.