banner913
banner932
banner1032

Havalimanında sahte paralarla yakalandı

banner1020

Polis tarafından Havalimanı’nda 37 yaşındaki Serhan Geyik'in üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada sahte 300 ABD Doları ve 100 Euro tespit edildi

banner1045
Havalimanında sahte paralarla yakalandı

banner971
Polis tarafından KKTC Havalimanı’nda yapılan operasyonda bir kişinin tasarrufunda sahte olduğuna inanılan 300 ABD Doları ve 100 euro tespit edildi.
Dün sabah saat 03.00 sıralarında yapılan operasyonda, 37 yaşındaki Serhan Geyik'in üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada tespit edilen paralar emare olarak alındı, şahıs tutuklandı. 
Havaalanında sahte paralarla yakalanan Serkan Geyik, dün sabah Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Polis, 17 Temmuz 2024 tarihinde, saat 02.45 raddelerinde, alınan bir ihbar üzerine Havaalanı gelen yolcu çıkış kapısı önünde tespit edilen zanlı Serkan Geyik'in yapılan üst aramasında tasarrufundaki bel çantası içerisindeki para cüzdanında sahte olduğuna inanılan 3 adet 100 ABD Doları ve 2 adet 50 euro bulunduğunu ve zanlının suçüstü tutuklandığını kaydetti.
Polis, soruşturmanın yeni başladığını, alınacak ifadeler ve bahse konu sahte olduğuna inanılan paraların incelenmesi gerektiğini ifade etti.
Polis, bu aşamada zanlının 2 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç, zanlının 2 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.