banner913
banner932
banner1032

Havalimanında yakalandı

banner1020

Mahkemenin koruma emrine uymayarak eski eşine tehdit mesajları gönderen zanlı, havalimanından ülkeye giriş yaparken yakalandı

banner1045
Havalimanında yakalandı

banner971
Mahkemenin koruma emrine riayet etmeden ve eski eşine tehdit mesajları gönderen zanlı mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemeye şahadet veren polis memuru, zanlının, 3 Ocak 2024 ve 16 Temmuz 2024 tarihleri arasında, mahkemenin eski eşine çıkardığı koruma emrine rağmen, adı edilene sürekli olarak tehdit mesajları attığını ve mahkeme emrine riayet etmediğini açıkladı. Konunun 17 Temmuz 2024’te polise aktarıldığını ancak zanlının o tarihte yurtdışında olduğunu anlatan polis, ülkeye önceki gün Havalimanı’ndan giriş yapan zanlının tespit edildiğini ve tutuklandığını söyledi. Polis, zanlının mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. Yargıç, zanlının 15 bin TL nakdi kefalet ödemesi ve KKTC vatandaşı bir kefilin, 100 bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesi şartıyla, yargılanıncaya değin serbest bırakılması yönünde emir verdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.