banner913
banner932
banner1032

Kaçakların Yuvası Olduk

banner1020

Interpol'un kırmızı bültenle aradığı Rus KKTC'den çıktı, yasaklı göçmen ilan edildi

banner1045
Kaçakların Yuvası Olduk

banner971
Rus vatandaşı Vladislav Apakov yasaklı göçmen ilan edildi.
Polis Genel Müdürlüğü'nün (PGM) önergesi doğrultusunda Bakanlar Kurulu'nun önceki gün aldığı bir karar, aynı gün Resmi Gazete'de yayımlandı.
Kararda, Apakov'un "İnterpol tarafından arandığı, ülkesinde birçok suç işlediği, KKTC'ye gelmeden önce Rusya'da çalışmakta olduğu bir firmadan yüklü miktarda parayı hesabına aktardığı, daha sonra KKTC'ye geldiğinin tespit edilmesi" nedeniyle, "yasaklı göçmen" ilan edilmemesine karar verildiği belirtildi.
Vladislav, Apakov, Kasım 2020'den bu yana ülkesi tarafından kırmızı bültenle aranıyor. Apakov hakkındaki kırmızı bülten Interporün sitesinde yer alıyor.
Apakov'un "KKTC'ye ne zaman geldiği ve şimdi nerede olduğu, KKTC'de ne kadar, hangi statüde kaldığı?" merak edilen sorular arasında...
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.