banner913
banner932
banner1032

Lefkoşa’da satırlı saldırı

banner1020

Polis memurunun kolu kırıldı

banner1045
Lefkoşa’da satırlı saldırı

banner971
Lefkoşa’da dün 17.00 sıralarında bir apartmanda yaşanan olayda, U.M.M. (25), kendisine apartmanı terk etmesini söylediği gerekçesiyle apartman sakini V.K’nin (45) kapısını tekmeleyerek rahatsızlık yarattı. U.M.M. daha sonra, yanında bulundurduğu bıçak ve satır ile ikametgahından dışarıya çıkan V.K.'ye saldırdı ve darp etti.
Olay yerine gelen polis ekipleri, U.M.M.'yi tutuklamaya çalıştı. Ancak U.M.M., görevli polisleri iterek darp etti ve bir polis memurunun sağ kolunun kırılmasına neden oldu. U.M.M. tutuklanarak polis merkezine götürülmek üzere polis aracına yerleştirildi, ancak polis aracını da kasten hasara uğrattı.
Olay sonucu yaralanan V.K. ve polis memuru, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavilerinin ardından her iki yaralı da taburcu edildi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.