banner913
banner932
banner1032

Narkotik’ten Çilingir Operasyonu

banner1020

Girne’de satışa hazır paketler haline getirilmiş toplam 775 gram hintkeneviri, 111 gram kokain ve 4 adet hassas terazi ele geçirildi, dört kişi tutuklandı

banner1045
Narkotik’ten Çilingir Operasyonu

banner971
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından Girne’de düzenlenen “Çilingir Operasyonu” kapsamında, kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufundan 4 kişi tutuklandı.
Önceki gün saat 19.00 sıralarında  Girne’de, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından operasyon yapıldı.
“Çilingir Operasyonu” adı verilen operasyonda, 28 yaşındaki isminin baş harfleri A.Z., 30 yaşındaki isminin baş harfleri D.S.A., 26 yaşındaki isminin baş harfleri N.D.ve 23 yaşındaki isminin baş harfleri M.E.’nin tasarruflarında, satışa hazır paketler haline getirilmiş toplam 775 gram ağırlığında hintkeneviri türü ve toplam 111 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve 4 adet hassas terazi bulunarak emare olarak alındı.
Bahse konu kişiler tutuklanırken, polisin konuyla ilgili soruşturması sürüyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.