banner913
banner932
banner1032

Sağlık çalışanlarının can güvenliği kalmadı

banner1020

Serhatköy'de bir kişinin ambulans kaçırması, sağlık çalışanlarının can güvenliğini bir kez daha gündeme getirdi

banner1045
Sağlık çalışanlarının can güvenliği kalmadı

banner971
Güzelyurt’a bağlı Serhatköy’de Cumartesi günü sabah saat 05.00 sıralarında akıl almaz bir olay meydana geldi.
Ailesinin kendisini zehirlediğini iddia eden33 yaşındaki Tolga Keçeli, ambulansı aradı.
Keçeli, ambulansı beklerken sosyal medya hesabından canlı yayın açtı. Sağlık ekipleri gelince ambulansın ön tarafından  oturmak isteyen Keçeli, talebi kabul görmeyince sağlık ekiplerini zorla indirip ambulansı kaçırdı.
Keçeli bu esnada da canlı yayına devam etti. Ambulansı sürerek Lefkoşa’ya doğru yola koyulan Keçeli’nin peşine polis ekipleri takıldı. Keçeli bir yandan ambulansı sürdü, diğer yandan canlı yayında konuşarak,  kendisini zehirlediklerini, kimseye güvenmediğini, hastaneye gittiğini söyledi.
Sık sık dua okuyan Keçeli, ambulansla  Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne gitti. Acil serviste canlı yayına devam eden Keçeli, “Doktorlar bana yardım etsin. Zehirlediler beni” diyerek bağırdı.
Uyuşturucunun her türlüsünü içtiğini söyleyen Keçeli, “Ama  şu anda uyuşturucu etkisi altında değil ancak sanki 10 gram kokain içmiş gibiyim. Çünkü ailem bana zehir verdi” dedi.
Hastanede yakalanan Keçeli, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde müşahede altına alındı, ambulans da sağlık merkezine telsim edildi.
Mülke tecavüz, darp, hırsızlık gibi birçok suçtan daha önce tutuklanan Keçeli’nin madde etkisi altında böyle bir olaya kalkıştığı öne sürüldü.
Keçeli’nin ambulans kaçırması büyük tepkilere neden oldu. 7/24 büyük bir özveri ile hayatları risk altında vatandaşa hizmet vermeye çalışan sağlık çalışanlarının can güvenliği bir kez daha gündeme geldi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.