banner913
banner932
banner1032

Şüpheli hareketleri ele verdi

banner1020

Yeniboğaziçi’nde anayol kenarında şüpheli hareketler sergileyen gencin üzerinde 5 gram sentetik cannabinoid içeren kağıt parçaları ve 1 gram metamfetamin türü uyuşturucu bulundu

banner1045
Şüpheli hareketleri ele verdi

banner971
Yeniboğaziçi’nde önceki gün saat 12.00'de anayol kenarında şüpheli hareketler sergileyen 26 yaşındaki isminin baş harfleri M.H. üzerinde yapılan aramada, yaklaşık 5 gram sentetik cannabinoid içeren kağıt parçaları ve 1 gram metamfetamin bulundu. 
M.H tutuklandı ve dün mahkemeye çıkarıldı. Polis, zanlıyı 08.10.2024 tarihinde, saat 12:00 sıralarında, Yeniboğaziçi’nde anayol kenarında yaya olarak tespit ettiğini söyledi.
Polis, zanlının şüpheli hareketler sergilemesi sonucu, üzerinde ve tasarrufunda bulunan el çantası içerisinde yapılan aramada; yaklaşık 5 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde içeren kağıt parçaları ve yaklaşık 1 gram ağırlığında metamfetamin türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddeyi bularak emare olarak aldığını anlattı.
Polis, tahkikatını salimen tamamlayabilmek için zanlı hakkında tutukluluk emri talep etti. Mahkeme talebi uygun buldu ve zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.