banner913
banner932
banner1032

Tecavüze 12’şer yıl hapis

banner1020

Mağusa’da üç yıl önce, 16 yaşındaki bir kıza tecavüz eden ve olay anını videoya kaydeden Fuat Ateş ve Ali Zülfikar Kılıç, 12’şer yıl hapis cezasına mahkum edildi

banner1045
Tecavüze 12’şer yıl hapis

banner971

Gazimağusa’da 2021 yılında, 16 yaşındaki bir kıza tecavüz eden ve olay anını cep telefonu kamerasıyla kaydeden Fuat Ateş ve Ali Zülfikar Kılıç, Gazimağusa Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

 Kararı açıklayan Mahkeme Heyeti Başkanı Hasan Dağlı, sanıkların alkol etkisi altında ve genç bir kıza karşı işledikleri suçu hoş görülemeyecek bir eylem olarak değerlendirdi.

Dağlı, sanıkların olay anını kaydettikleri ve suçu örtbas etmeye çalıştıkları belirtilerek, bu eylemlerin cezayı ağırlaştırıcı faktörler arasında yer aldığını ifade etti. Cinsel içerikli suçların toplumda huzursuzluk yarattığını vurgulayan Dağlı, bu tür suçlara karşı verilen cezanın önemine dikkat çekti. Mahkeme, sanıkların 12 yıl hapis cezasına çarptırıldığını duyurdu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.