banner913
banner932
banner1032

Toplam 8.5 yıl hapis yatacaklar

banner1020

Lefkoşa’da Pakistan uyruklu bir kişiyi bağlayıp, tehditle para isteyen üç kişiye 4’er yıl, bir kişiye ise 4 buçuk yıl hapis cezası verildi

banner1045
Toplam 8.5 yıl hapis yatacaklar

banner971
Lefkoşa’da 2023 yılı 2 Haziran ile 6 Haziran tarihleri arasında meydana gelen olayda Pakistan uyruklu bir kişiyi bağlayıp, tehditle para isteyen Md. Ramjun Ahmet Ratul, MD. Ripon, Rınku Talukder, Tanuır Hossaın hakkındaki dava karara bağlandı.
Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesinde kararı okuyan yargıç, sanıkların müştekiyi 2 Haziran ile 6 Haziran tarihleri arasında 5 gün boyunca ayaklarını, ellerini ve ağzını bağlayıp, tehditle 2 bin 500 Euro istediklerini anımsatarak, “5 gün boyunca pişmanlık duymadan eylemlerine devam ettiler” dedi.
Yargıç, Md. Ramjun Ahmet Ratul, MD. Ripon, Rınku Talukder, Tanuır Hossaın’e 4’er yıl, Sree Ripon’a ise 4 buçuk yıl hapis cezası verdiklerini açıkladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.