banner913
banner932
banner1032

Uyuşturucu operasyonunda canlı mermiler çıktı

banner1020

Lefkoşa'da trafik kazasıyla ilgili aranan bir araçta uyuşturucu ele geçirilmesiyle başlayan operasyonda, 5 gram sentetik cannabinoid, 15 gram hintkeneviri türü uyuşturucu ve 85 adet canlı mermi bulundu, üç kişi tutuklandı

banner974
Uyuşturucu operasyonunda canlı mermiler çıktı

banner971
Lefkoşa’da meydana gelen uyuşturucu madde ve patlayıcı madde tasarrufu suçlarından tutuklanan Musa Eryener, Ahmet Öztemer ve Raif Yıldırımer dün mahkemeye çıkarıldı.
Narkotik Şubede görevli polis memuru mahkemede olguları aktardı.
Polis, 25 Haziran 2024 tarihinde Gönyeli Polis Karakolu tarafından trafik kazasıyla ilgili aranan KE 292 plakalı aracın Ortaköy’de park halinde tespit edildiğini belirtti.
Polis, sürücü 37 yaşındaki zanlı Musa Eryener’in tasarrufunda 100 miligram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunduğunu kaydetti.
Polis, Eryener’in Lefkoşa’daki ikametgahına gidildiğini, o esnada evde bulunan Ahmet Öztemer’in narkotik ekibini görünce camdan iki adet paket attığını anlattı. Zanlının daha sonra kaçmaya çalıştığını söyleyen polis, kısa sürede tutuklandığını ve attığı paketlerin emare alındığını söyledi.
Polis, paketlerde yapılan incelemede 5 gram sentetik cannabinoid olduğunun belirlendiğini kaydetti.
Polis, arama esnasında eve gelen zanlı 27 yaşındaki Raif Yıldırımer’in aracında yapılan aramada ise 15 gram hintkeneviri, 5 gram sentetik uyuşturucu ve 75 adet canlı mermi bulunduğunu mahkemeye aktardı.
Zanlı Yıldırımer’in Lefkoşa’da Sanayi Bölgesindeki işyerinde yapılan aramada ise 10 adet daha canlı mermi bulunduğunu kaydeden polis, 3 zanlının tutuklanarak, soruşturma başlatıldığını açıkladı. Polis memuru, aranan şahıs olduğunu, maddelerin analize gönderileceğini belirterek, zanlıların aleyhinde iki gün ek tutukluluk talep etti.
Yargıç, zanlıların 2 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.