banner913
banner932
banner1032

Yalan beyanla 70 bin sterline ev sattı, tutuklandı

banner1020

banner1045
Yalan beyanla 70 bin sterline ev sattı, tutuklandı

banner971
Birine ait evi yalan beyanla 70 bin sterline satan kişi tutuklandı.
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, 14 Haziran’da, Girne’de birine ait evi, yetkili vekili olduğunu söyleyerek Boğazköy sakini bir şahsa 70 bin sterline sattığı tespit edilen İ.K.(E-37) tutuklandı.


-Resmi evrak sahteleme…
Gazimağusa’da Motorlu Araçlar Mukayyitliği’nde U.M.(E-43), daha önceden “T” iznini kullanması ve başka bir araca takması için bir şahıstan aldığı GJ 890 plakalı araca ait vekaletnameyi, LU 426 plakalı aracın devrini almak için görevli memura ibraz ettiği ve LU 426 plakalı aracın kendi adına kayıt olmasını sağlayarak sahtekarlıkla kayıt temin ettiği tespit edildi.
5 Temmuz'da meydana gelen olayla ilgili U.M. tutuklandı.

 
-İkamet izinsiz kişi tutuklandı
Polis ekipleri tarafından dün ülke genelinde yapılan denetim ve kontrollerde, ülkede izinsiz olarak kaldığı tespit edilen bir kişi tutuklanarak aleyhinde yasal işlem başlatıldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.