banner913
banner932
banner1032

“Acaba kaldırım niçin yapılmış bilmiyor mu?”

banner1020

banner1045
“Acaba kaldırım niçin yapılmış bilmiyor mu?”

banner971
Ayaklı Gazete’ye Girne’den ulaşan bir vatandaşımız, herhalde bazı sürücülerin yollar gibi kaldırımların da kendileri tarafından işgal edilebileceğini düşündüğü için araçlarını kaldırımlara park ettiklerini dile getirerek, bu konuda bize gönderdiği bir fotoğrafla sitemini paylaştı.
Bize ulaşan vatandaşımız, fotoğrafta görülen van aracın Girne’deki Öğretmenler Evi’nin bulunduğu yer olduğunu söyleyerek ,“Bu araç sürücüsü her gün kaldırımın üstüne park eder. Buradan hiç kimse geçemez. Kaldırım bunun için mi yapılmış acaba?” diyerek sorguladı.
Vatandaşımız, “Bu van araç sürücüsü kaldırımların yayaların kullandığı yol olduğunu bilmiyor mu? Yoksa onun geldiği yerde kaldırım yok muydu? diyerek sitemini paylaştı.
Bu arada zabıtaların neden bu gibi kaldırımlara park yapan araç sürücülerine ağır ceza kesmediğini sorgulayan vatandaşımız, yayaların haklarına herkesin duyarlı olması gerektiğini sözlerine ekledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.