banner913
banner932
banner1032

Böyle avcılık olmaz

banner1020

banner1045
Böyle avcılık olmaz

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Güzelyurt bölgesi sakini üreticilerimiz, Pazar günü büyük av sezonunun ikinci haftası olduğunu belirterek, avcıların yaptığı zararı bizlere gönderdiği fotoğraflarla paylaşarak isyan ettiler.
“Bugün Cengizköy’de ekili arazime giren avcılar bilerek yakın mesafeden su borularını delik deşik etmişler” diyen vatandaşımız, bunun nasıl bir ruh hali olduğunu sorguladı. Avcılığın bu olmadığını ifade eden vatandaşımız “Benim arazim sizin oyun alanınız hedef tahtanız değil. O boruları vurarak egonuzu tatmin ettiniz mi?” diye avcılara isyan etti.
Bu arada başka bir köyden üretici vatandaşımız, kendisinin gelişme dönemindeki patates tarlasına giren bir avcının bahçesini talan ettiğini dile getirerek “Lütfen Avcılar Birliği bu konuyla ilgilensinler! Alın terimizle kazandığımız malzememiz veya ürünümüzün bu şekilde zarara uğratılmasını kabul etmiyoruz” diyerek bunun avcılık olmadığını sözlerine eklediler.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.