banner913
banner932
banner1032

“Çamlıbel’e Dr. Küçük büstü dikilmeli”

banner1020

banner1045
“Çamlıbel’e Dr. Küçük büstü dikilmeli”

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Çamlıbel sakini bir vatandaşımız, Kıbrıs Türkünün varoluş mücadelesi lideri Dr. Fazıl Küçük’ün yeni nesillere aktarılması gerektiğini ancak şu anki siyasilerin ve makam sahiplerinin bunu yapmadıklarını savunarak bir öneride bulundu.

Geçtiğimiz gün açılışı yapılan Lapta Alsancak Çamlıbel Belediyesi’ne ait Tepebaşı ile Çamlıbel arasına yapılan Belediye hizmet binasına Dr. Küçük’ün portre resminin asılmaması konusunda Belediye Başkanı Fırat Ataser ile konuştuğunu aktaran vatandaşımız başkandan gerekenin yapılacağı sözünün alındığını kaydetti.

Bu arada kendisinin başkana bir de öneri sunduğunu söyleyen vatandaşımız “Lapta Alsancak Çamlıbel Belediyesi Başkanlığına öneriyorum: Çamlıbel köyünün uygun bir meydanına veya parkına Dr. Fazıl Küçük büstü veya heykeli dikilmelidir” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.