banner913
banner932
banner1032

Cengiz Topel Hastanesi’nde kardiyoloji doktoru yok

banner1020

banner1045
Cengiz Topel Hastanesi’nde kardiyoloji doktoru yok

banner971
Ayaklı Gazete’ye Güzelyurt bölgesinden ulaşan bazı yaşlı vatandaşlarımız, bölge halkına sağlık hizmet vermekle yükümlü olan Cengiz Topel Hastanesi’nin yokluklarla boğuşmaya devam ettiğini ifade ederek sitemlerini paylaştılar.
Cengiz Topel Hastanesi’nde yaklaşık bir aydır kardiyoloji doktoru olmadığını iddia eden Güzelyurt sakini vatandaşlarımız “Salı günü kardiyolojiden randevu almamıza rağmen doktorunun gelmemesi nedeniyle hastalar perişan oldu” dediler.
Her hafta salı günleri gelmesi gereken kardiyolog Dr. Naciye Özbek’in yaklaşık 1 aydır Güzelyurt’a gelmediğini ve yerine de başka bir kardiyoloğun görevlendirilmediğini söyleyen yaşlı vatandaşlarımız “Biz yaşlı insanlar şimdi kardiyoloğa görünmek için ya Lefkoşa’ya gideceğiz ya da bir özel hastaneye. Ancak aldığımız maaş bir özel hastanede doktora görünmemize yetmiyor ki” diyerek sitemlerini dile getirdiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.