banner913
banner932
banner1032

Çevreye çöp ve moloz bırakanlara ceza şart

banner1020

banner1045
Çevreye çöp ve moloz bırakanlara ceza şart

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Mağusa sakini vatandaşlarımız, sürekli olarak şikayet etmelerine rağmen çevreye çöp bırakılması olayının hiç bitmediğini dile getirerek bize gönderdikleri fotoğraflarla sitemlerini aktardılar.
Fotoğraflarda görülen çevreye bırakılmış olan çöplerin Mağusa bölgesinin en hızlı gelişen bölgesi olan Sakarya bölgesi olduğunu ifade eden vatandaşlarımız, “Belediye çöp konteynerlerine çöp veya molozlarını bırakmak yerine boş arazilere bırakılan çöp ve molozlar çok çirkin görüntüleri ortaya çıkarıyor” dediler.
Belediyenin bu şekilde hareket eden ve çevreye çöplerini, molozlarını bırakan kişilere mutlaka ceza yazması gerektiğini aksi takdirde bu çevre düşmanlarının alışkanlıklarından vaz geçmeyeceğini sözlerine ekleyen vatandaşlarımız Gazimağusa Belediyesi’ni göreve davet ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.