banner913
banner932
banner1032

Girne Kapısı trafik ışıkları SOS veriyor

banner1020

banner974
Girne Kapısı trafik ışıkları SOS veriyor

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Lefkoşa sakini vatandaşlarımız, Lefkoşa’nın tarih kokakn bölgesi olan Girne Kapısı bölgesindeki yaya geçidindeki trafik ışıklarının uzun zamandır arızalı olduğunu iddia ederek bu konudaki sitemlerini bizlerle paylaştılar.
Lefkoşa’nın Surlariçi bölgesine kuzeyden giriş kapısı olan Girne Kapısı olarak bilinen bölgedeki trafik ışığının yayaların geçmesi için konulduğunu belirten Lefkoşa sakini vatandaşlarımız “Girne Kapısı’nda yaya geçidinden geçmek için düğmeye basıp 5 dakika kırmızının değişmesini bekledik. Sonra baktık yeşile geçmez dikkatlice karşıya geçtik” diyerek bu ışıkların çalışmasından kim sorumluysa birisinin gidip düzeltmesini talep ettiler.
“Eğer düzelmezse de kaldırın oradan ki insanlar dakikalarca buradan boşuna beklemesinler. Fakat bu sorunu düzeltmek o kadar zor olmasa gerek. Teknoloji çağında her şeyin bir çözümü vardır elbet” diyen vatandaşlarımız yetkilileri göreve davet ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.