banner913
banner932
banner1032

Karavan alanları rant alanına döndü!

banner1020

banner1045
Karavan alanları rant alanına döndü!

banner971
Ayaklı Gazete'ye ulaşan duyarlı vatandaşlarımız, Kaplıca köyünde karavan alanı olarak ayrılan bir bölgedeki karavan ve yerinin satılığa çıkarıldığını bizlere bildirdiler. Sosyal medyada bu satış ilanını gören birçok vatandaş, duruma büyük tepki gösterdi. Vatandaşlar, "Karavan alanları rant alanına döndü. Kimin malını niye satıyorlar?" ifadeleriyle öfkelerini dile getirdiler.
Kamuya ait bu tür alanların kişisel kazanç amacıyla kullanılmasına karşı çıkan vatandaşlarımız, bu durumun kabul edilemez olduğunu belirterek yetkilileri göreve çağırdılar. "Bu alanlar halkın ortak malıdır, kişisel çıkarlar için kullanılmamalıdır," diyen vatandaşlar, kamu alanlarının korunması ve ranttan arındırılması gerektiğini vurguladılar.


 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.