banner913
banner932
banner1032

Lefke’de lağım sorunu büyük tehlike

banner1020

banner1045
Lefke’de lağım sorunu büyük tehlike

banner971
Ayaklı Gazete’ye ülkemizin en batısındaki büyük yerleşim yeri Lefke’den ulaşan bazı vatandaşlarımız son yıllarda yapılan yeni binaların alt yapılarının yetersiz olması nedeniyle lağım sularının etrafa yayıldığını ve bölge halkının büyük bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kaldığını iddia ettiler.
Bölge halkı Lefke ilçesinde yaşanan lağım sorununun, halkın günlük yaşamını olumsuz etkilediğine vurgu yaparak “Yeni yapılan binaların çevresinde biriken insan dışkıları nedeniyle bölge adeta bir sağlık kriziyle karşı karşıya. Çevreye yayılan kötü kokular ve sağlık riskleri, bölge sakinlerinin huzurunu kaçırırken, halk yetkililerden acil çözüm bekliyor” dediler.
Başta Çevre Dairesi olmak üzere Lefke Belediyesi’ni göreve çağıran bölge halkı, bu ciddi sorunun bir an önce çözülmesini talep etmekte. Lağım sorunu nedeniyle halkın sağlığının risk altında olduğuna dikkat çeken vatandaşlar yetkililerin bu soruna hızlı ve etkili bir çözüm getirmesi gerektiğini vurguladılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.