banner913
banner932
banner1032

Mağusa yolları tarladan farksız

banner1020

banner1045
Mağusa yolları tarladan farksız

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Gazimağusa bölgesi sakinleri, sık sık kullandıkları Gazimağusa’nın şehir içi yollarının adeta tarlaya döndüğünü dile getirerek sitemlerini paylaştılar.
Vatandaşlarımız, yetkililere seslenerek “Bu yollar hakkında ne düşünürsünüz? Bu yolları biz yapacayık diye her yere afiş asmasını lafazanlık yapmasını bildiniz seçimlerde” diyerek yolların tarladan farkı kalmadığını vurguladılar.
Bölge halkı olarak araçlarını her ay makiniste götürmekten perişan olduklarını ifade eden vatandaşlarımız “Kanalizasyon işleri biten yerlerin asfaltlanması çok mu zor? Neden bir taraftan kanalizasyon çalışması yapılırken, diğer taraftan da asfalt dökülmez. Anlamak mümkün değil” diyerek sözlerini tamamladılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.