banner913
banner932
banner1032

Mesajınız var

banner1020

banner1045
Mesajınız var

banner971
Sn. Ünal Üstel, partiniz içinde yükselen sesler Kasım ayında bir kurultay yapılması yönünde. Hatta sizin başkanlıktan çekilmeniz ve seçime girmemeniz dilendiriliyormuş. Ama siz herhalde seçime gireceksiniz.
 
Sn. Olgun Amcaoğlu, Türkiye’de yaptığınız temaslarda ülke ekonomimiz için kayda değer bir gelişmeye imza attınız mı? Yoksa bu temaslar iş ola mı yapıldı?
 
Sn. Alişan Şan, tatil için ailece Doğu Karadeniz turunu seçmişsiniz. Çok samimi ve neşeli kişiliğinizle geziye renk katanlardan olmuşsunuz.

Sn. İbrahim Benter, Vakıflar İdaresi olarak, ülkemizde bulunan Evkaf’a ait binaları restore edip halka sunmanız çok güzel. Son olarak Erenköy’deki tarihi okul binasını müze olarak düzenlemeniz çok yerinde oldu.
 
Sn. Katip Demir, Yeniboğaziçi Belediyesi olarak geleneksel olarak düzenlenen Pulya Festivali ile ilgili bu yıl bir etkinlik olmayacak mı? Zira geçmiş yıllarda genelde Ağustos ayı sonunda festival yapılırdı.
 
Sn. Erdal Özcenk, ülkemizin en büyük devlet üniversitelerinden olan DAÜ’nün yaklaşık 300 milyon TL’lik borcu olduğunu söylediniz. Bizce bu borcun nasıl oluştuğu sorgulanmalı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.