banner913
banner932
banner1032

Mesajınız var

banner1020

banner1045
Mesajınız var

banner971
Sn. Ünal Üstel, partiniz UBP’nin 48. Kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenleneceği açıklanan resepsiyonu Ortadoğu’da yaşanan savaştaki can kayıpları nedeniyle ileriki bir tarihe ertelemek yerinde olmuştur.
 
Sn. Nazım Çavuşoğlu, öğretmenler konusunda Meclis’te Bakanlığınıza yöneltilen suçlamaları yanıtlayarak hem nala hem mıha vurmuşsunuz.
 
Sn. Tahsin Ertuğruloğlu, Pile-Yiğitler yol yapımı konusunda bir uzlaşıya varıldı. Bu uzlaşı özellikle Rum tarafını memnun etmiş. Anlaşılan o ki yine Türk tarafı olarak taviz veren taraf biz olduk.
 
Sn. Hüseyin Çavuş, aldığımız haberlere göre, ülke tarımında alternatif ürünlerin denenmesi için görüş alışverişinde bulunuyormuşsunuz. Özellikle de ayçiçeği yetiştiriciliği konusunda oldukça kararlı olduğunuzu duyduk. Hayırlısı olsun.
 
Sn. Murat Şenkul, Girne Belediyesi olarak yaptığınız çalışmalarla partili partisiz, herkesin takdirini almaya devam ediyormuşsunuz. İnsan hayatına dokunan iyi işler her zaman takdir görür. Durmak yok yola devam.
 
Sn. Onur Bozkurt, önceki akşam konuk ettiğiniz Doğan Türk Birliği takımını son çeyrekte bulduğunuz gollerle mağlup etmeniz sonrasında MTG’li oyuncuları teker teker kutlamışsınız. Takım olmak böyle bir şey. Başarılarınızın devamını dileriz.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.