banner913
banner932
banner1032

Mesajınız var

banner1020

banner1045
Mesajınız var

banner971
Sn. Ünal Üstel, parti olarak Güzelyurt bölgesine yaptığınız ziyarette ülkede yapılacak sosyal konut projelerinde ilk kazmanın Güzelyurt’ta atılacağını söylediniz. Ancak bir süre önce yaptığınız açıklamada ilk sosyal konut projesinin Maraş’ta başlayacağını söylemiştiniz.
 
 
Sn. Özdemir Berova, dün Meclis’te yaptığınız konuşmada depremle ilgili hazırlanan yasa kapsamında 418 milyon TL’lik kaynak oluştuğunu açıkladınız. Acaba bu yasa ne kadar daha yürürlükte kalacak?
 
 
Sn. Hüseyin Çavuş, bu aralar oldukça yoğun bir tempoda olmanıza karşın parti gezilerinde de ön planda olmaya devam ediyorsunuz. Anlaşılan Karpaz’dan Lefke’ye kadar tüm partililerinizden destek almayı hedefliyorsunuz… Kolay gelsin.
 
Sn. Nazım Çavuşoğlu, Eğitim Bakanlığı olarak tam gün eğitim nedeniyle öğleden sonra okulda kalan öğrencilerin beslenmesi için 10 milyon TL ayırdığınızı açıkladınız. Bu kaynak sizce yeterli mi?
 
Sn. Ahmet Latif, ülkemizin sevilen muhtarlarından olan Akçay Muhtarı Uğur Dereliköylü ile tanışıklığınız nereden geliyor? Herhalde böyle bir muhtarın Mesarya Belediyesinde olmasını çok isterdiniz.
 
Sn. Osman Cook, birçok avcı büyük avın ilk gününde yaşanan sıcak hava nedeniyle av yapamamaktan şikayetçi. Hatta neden Kasım ayının ilk haftası açılmadığını sorguladı. Bizden iletmesi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.