banner913
banner932
banner1032

Mesajınız var

banner1020

banner1045
Mesajınız var

banner971
Sn. Ünal Üstel, ülkedeki enerji sıkıntısını çözmek için kabloyla elektrik projesinin devreye girmesine kadar mobil santral veya kalıcı bir santral kurulması için bir an önce çalışmaların başlaması şart. Zira kış aylarında enerji açığı çok artacaktır.
 
Sn. Nazım Çavuşoğlu, okulların açılmasının üzerinden neredeyse 2 ay geçmesine karşın halen okullarda, öğretmen, müdür muavini ve müdür açığı olmasının sebebi nedir? Bütçenin yeterli olmaması mı, yoksa yanlış planlama mı?
 
Sn. Hüseyin Çavuş, göreve geldiğiniz zaman yaptığınız bir açıklamada süt üreticilerinin gününde ödenmesi için çalışma başlatacağınızı söylemiştiniz. Ancak bakıyoruz, yine ödemeler 1,5 ay geriden yapılıyor. İnşallah bu hedefimize yeni yılda ulaşırsınız.
 
Sn. Hasan Esendağlı, Barolar Birliği’nin çağdaş bir birlik olması adına yardım alarak adım adım ilerliyormuşsunuz. Genç avukatların da size katkısıyla mutlaka çağdaş bir birlik yaratacaksınızdır. Kolay gelsin.
 
Sn. Ali Karavezirler, Pazar günü Değirmenlik Belediyesi olarak yapacağınız ‘Bir zamanlar Luricina’ etkinliğiniz için pek tanıtım yapmamış olmanız dikkat çekti. Yoksa bu etkinliğin artık tanıtıma ihtiyacı kalmadı mı dersiniz?
 
 
Sn. Hasan Ecer, koyu bir Galatasaraylı olarak takımınızın Bayern Münih’e yenilmesine karşın ezilmediği fikrine siz de katılıyor musunuz? İnşallah Manchester United maçında istenilen sonuç alınır ve takımınız bir üst tura geçer.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.