banner913
banner932
banner1032

Park yerleri gereksiz şeylerle işgal ediliyor

banner1020

Park alanlarına inşaat malzemeleri, su depoları veyahut başka şeylerin konulması kabul edilmez bir saygısızlıktır

banner1045
Park yerleri gereksiz şeylerle işgal ediliyor

banner971
 
 
 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan Gazimağusa sakini bazı vatandaşlarımız, bazı işyerleri veya devlet dairelerinin bulunduğu park yerlerinde park alanlarının işgal edildiğini dile getirerek bize gönderdikleri bazı fotoğraflarla sitemlerini bizlerle paylaştılar.
Ülkede özellikle büyük ilçelerimizde park sıkıntısının büyük sorun olduğunu belirten vatandaşlarımız, Gazimağusa, Lefkoşa ve Girne gibi bölgelerimizde araçlarını park için dolanan sürücülerin olduğunu ancak fotoğrafta da görüldüğü gibi park yerlerinin gereksiz şeylerle işgal edildiğini iddia ettiler.
Park yerlerinin araçlar için yapılmış olduğunu dile getiren vatandaşlarımız “Bu şekilde park alanlarına inşaat malzemeleri, su depoları veyahut başka şeylerin konulması kabul edilmez bir saygısızlıktır” diyerek bu konuda yetkilileri göreve davet ettiler.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.