banner913
banner932
banner1032

SOSYAL MEDYANIN SESİ

banner1020

banner1045
SOSYAL MEDYANIN SESİ

banner971
Nüfusa takılmak ne kadar gerekli? Yaklaşık kullanım hesaplaması ile de ihtiyaç tesbit edilebilir. Şu an en temel ilaçlar dahi yok. Bu da insanların hayatını ciddi tehlikeye atıyor. Anlaşılması gereken şey hepimizin hayatının tehlikede olduğudur. Nüfusu bilmek elbette önemli; ancak başka yollar da bulmamız gerek. Nüfusu söylemeyenlerin hayatımızla oynamasına izin vermeye devam edecek miyiz?
(Çiğdem Bakkaloğlu)
 
Kanalizasyon yok, parselasyon bitmedi, inşaatlar yapılır deniz dibine, aşağıya park yerine iniş mümkün değil.... Askeri yasak bölge kuzeyi, stabilize pist deniz arası.... Hz. Ömer Camimiz de bitiyor, çevre düzenlemesi bitiyor, hayat başladı.... Bölgede Karayolları eğitim tesisleri için yer ayrılmıştı, 1989 TC/KKTC sözleşmesinde de yeri vardı..... Neticeyi Erhan Arıklı inşallah takip eder.... TC’nin şu anki bakanı Abdulkadir bey, İzmir bölge Müdürü idi, Karayolları Genel Müdürü oldu, sonra bakan.... Konuya vakıftır.
İnşallah bir skandal olmaz!
Kanalizasyon olmadan elektrik su bağlanmamalı deniz kenarlarına.... Sağlık, turizm mahvedildi, ediliyor da.... Her eve, her mahalleye bir havuz mu yapacaklar acaba!?
Adalet mülkün temelidir, mülk adalet terazisini bozamaz!
(Hasan Nihat Erduran)
 
 
Adada mutlu, mesut yıllarımız-ı
İnsan Hakları Evrensel Bildirisi’nin 5. maddesi “Hiç kimseye işkence ya da zalimce, insanlık dışı ya da onur kırıcı davranış ya da ceza uygulanamaz.”
“Görüntüsü çok acayip, görüntüsü hala daha aklımdan çıkmayan bir olay oldu. O zamanın devrinde uzun boylu, iri yapılı genç bir Kıbrıslı Türk kadındı. Ufak, tek kişinin sığacağı kadar bir kulübe ve sıra ona geldiğinde kadın içeri girerken ‘Aylık rahatsızlığım var.’ dedi. Rum kadın polis "‘Fark etmez.’ dedikten sonra işte sağını solunu hep yokladı (kadının) ve ‘Silah mı var bunun içinde?’ diyerek soktu elini (kadının iç çamaşırına) işte ve eli hep kan bulaştı. Rum polisi kadın bunu görünce elini o kadının yüzüne şöyle bir sildi sanki büyük bir suçmuş gibi. Kadın mahcup oldu haliyle. Orada Barış Gücü’nün kadın polisi de vardı ve hiç müdahale etmedi.”
(Ulvi Keser)
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.