banner913
banner932
banner1032

Tatil planları yapılıyor ama…

banner1020

banner1045
Tatil planları yapılıyor ama…

banner971

Tatil planları yapılıyor ama…
 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre yaz sıcaklarının bastırması nedeniyle tatil planlarını yapmaya başlayan aileler, gerek yurt içi gerekse yurt dışı tatil imkânları için araştırma yapıyorlar.
Bize ulaşan bilgilere göre, tatil planı yapan ailelerin yüksek konaklama fiyatları yanında yurt dışına çıkacak olanların uçak biletlerinin yüksekliğinden yakındıkları ifade ediliyor.
Erken rezervasyon yaptırarak uçuş ve otel konaklaması yapanların çok fazla olmaması nedeniyle bugünlerde tatil planı yapan başta aileler olmak üzere gerek bireysel gerekse grup halindeki kişilerin planlarını yaptıkları bize gelen haberler arasında.
Öte yandan yurt içinde tatil planı yapan vatandaşlarımız ise özellikle büyük otellerin gecelik konaklamalara çok yüksek fiyatlar vermesinden dolayı sıkıntılı oldukları bize ulaşan bilgiler arasında yer almakta.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.