banner913
banner932
banner1032

“Trafikte kurallara uymaya özen gösterelim”

banner1020

banner1045
“Trafikte kurallara uymaya özen gösterelim”

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde trafikte tam anlamıyla Allah’a emanet bir durumda olduğumuzu ifade ederek, bu konudaki görüşlerini bizlerle paylaştılar.
Duyarlı vatandaşlarımız bize gönderdikleri fotoğrafı geçtiğimiz hafta içinde Lefkoşa’da çektiklerini ifade ederek fotoğrafa dikkatli bakıldığı zaman kırmızı ışıkta geçen motosiklet sürücüsü ve ters şeride giren bir başka araç görebileceğinizi ifade ederek tam anlamıyla bir trafik terörü olduğunu kaydettiler.
Ülkemizde trafik kurallarına uymayan sürücüler nedeniyle trafikte her an için bir kazayla karşılaşabileceğinizi unutmamak gerektiğini vurgulayan vatandaşlarımız “Yolunuza yeşil ışık yansa bile lütfen siz yine sağınıza, solunuza ve de önünüze bir bakın. Ne olur ne olmaz! Çünkü burası KKTC. Her an biri çıkabilir” diyerek fotoğrafta her şeyin anlatıldığını vurguladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.