banner913
banner932
banner1032

Vatandaşın uçak bileti isyanı

banner1020

banner1045
Vatandaşın uçak bileti isyanı

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız, ülkemizde yeni havalimanı terminali açılmasına karşın uçak biletlerinin çok yüksek olması nedeniyle artık KKTC vatandaşlarının Türkiye dışındaki ülkelere uçuşları Güney Kıbrıs’tan yaptığına dikkat çekerek bize gönderdiği iki bilet örneği ile sitemlerini paylaştı.
Vatandaşımız, bir kişinin 1 saatlik bir uçuşla ülkemiz havalimanından İstanbul’a uçmak için 7 bin TL ödemesi gerektiğini vurgulayarak “Havaalanı isterse dünyanın en büyüğü en muhteşemi olsun. Önemli değil eğer 4 saatlik Fransa yolcuğu 53 euro ise hem de gidiş dönüş ve 1 saatlik İstanbul yolcuğu 7 bin küsur TL ise sorun var demektir” dedi.
Bu aradaki fiyat farkının nasıl açıklanabileceğini sorgulayan vatandaşımız “Bana bunu açıklayın yeter! Ayni tarih aynı koşullar ve ayni hizmet. Sadece mesafe farkı var uzak olan ucuz yakın olan pahalı. Bu nasıl bir iş anlamak mümkün değil” diyerek ülkemizdeki pahallı uçak biletlerinin fiyatını düşürmek için bir  çalışma yapmak gerektiğini sözlerine ekledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.