banner913
banner932
banner1032

“Yahu ne zaman bu kadar sahtekar olduk?”

banner1020

banner1045
“Yahu ne zaman bu kadar sahtekar olduk?”

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde iş ahlakının her geçen gün bozulduğunu iddia ederek son zamanlarda yaşadıkları bazı olayları bizlerle paylaşarak isyanlarını dile getirdiler.
Vatandaşlarımız “1 değil 2 değil 3 değil sadece 1 marka da değil. Yahu ne zaman bu kadar sahtekar olduk. Ne zaman paraya bu kadar tutsak olduk.. Ne kadar basit, ne kadar garip.” diyerek bazı işletmelerin sahtekarlığı alışkanlık haline getirdiğini iddia ettiler.
“Gidip bir paket kömür alıyorsun, içinden çakıl taşı çıkan paketler çıkmayanlardan fazla. Bu kömürlerin paketlendiği depoları kontrol etseler mutlaka çakıl taşı yığınlarını da bulacaklar. E ayıp yahu..” diyen vatandaşlarımız, ülkemizde sahtekarlığın her alanda kendini gösterdiğini ifade ettiler.
Kömür yerine paketin içine çakıl taşı koymanın resmen tüketiciye yapılmış bir hakaret olduğunu söyleyen vatandaşlarımız, bu konuda yetkilileri göreve davet ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin Becer - 2 ay önce
Yerli üretim bir kömür paketinde ben de kocaman bir taş buldum. Taş kömür gibi siyahtı. Belli ki imalat sırasında konmuştur.