banner913
banner932
banner1032

Yeni Havalimanı için açılan münhal göstermelik mi?

banner1020

banner1045
Yeni Havalimanı için açılan münhal göstermelik mi?

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, 20 Temmuz’da hizmete açılacağı bildirilen yeni havalimanı için geçtiğimiz günlerde bazı alanlar için bir münhal açıldığını ancak çok tuhaf işler olduğunu iddia ederek bu konudaki görüşlerini bizlerle paylaştılar.
Vatandaşlarımız yeni havalimanına personel alımı için açılan münhal için verilen münhal adresine e-mail yoluyla başvurularını yaptıklarını söyleyerek “Buraya kadar her şey normal gibiydi. Ancak bu münhal için başvuran kişilere geri dönüş yapılarak “3 saat içinde burada olursanız mülakata alınacaksınız”  denilmesi oldukça şaşırtıcı oldu” dediler.
Açılan bir münhale yapılan başvuruya geri dönüş böyle olmaması gerektiğini ifade eden vatandaşlarımız “Bir münhale katılan kişilere siz kısa bir süre içinde burada olmalarını neden söyleyebilirisiniz ki? Bu göstermelik bir münhal mi?” diye sorguladılar.
Bir insanın 3 saat gibi kısa bir sürede münhal açılan yere ulaşarak hazır olmasının çok zor olduğunu söyleyen vatandaşlarımız “Bu ülkede herkes oturupta  bu münhalin açılıp da görüşmeye davet edilmeye beklemiyor ya. Mutlaka bir şeylerle uğraşıyordur” diyerek sözlerini tamamladılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.