banner913
banner932
banner1032

Anı kitabıyla rekor kıran Britney Spears zengin oldu

banner1020

Geçtiğimiz günlerde anı kitabı "İçimizdeki Kadın"ı yayımlayan ve şimdiden satış rekoru pop yıldızı Britney Spears'ın yüzü maddi açıdan da gülecek. Ünlü şarkıcı kitap satışından gelen net kârın yüzde 25'ini cebine atacak

banner1045
Anı kitabıyla rekor kıran Britney Spears zengin oldu

banner971
41 yaşındaki ABD’li pop şarkıcısı Britney Spears, rekor kıran anı kitabı “İçimdeki Kadın” için 352 milyon TL’lik (12,5 milyon dolar) bir ön ödeme alarak dikkat çekmişti.
Yayınlandığı ilk günden beri “tarihte en çok satan ünlü anı kitabı” haline gelen yapıtla, Spears, halihazırda 400 binden fazla kopya satan kitaptan bir servet kazanmaya hazırlanıyor.
Hem basılı hem de sesli versiyonu bulunan “İçimdeki Kadın”, kitapçılarda 32,99 dolara, Kindle’da 16,99 dolara, sesli kitap ise 29,69 dolara satılıyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.