banner913
banner932
banner1032

Bakan Kerry, öyle bir şey söylemedi

banner1020

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, bir Amerikan televizyon kanalına verdiği mülakatta, ABD olarak Suriyede siyasi değişim için Esad ile müzakere etmek zorunda olacaklarını ve Esada müzakereleri kabul etmesi için baskı...

banner974
Bakan Kerry, öyle bir şey söylemedi

banner971

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, bir Amerikan televizyon kanalına verdiği mülakatta, ABD olarak Suriyede siyasi değişim için Esad ile müzakere etmek zorunda olacaklarını ve Esada müzakereleri kabul etmesi için baskı yapmanın yollarını araştırdıklarını söyledi.

İlgili HaberABD Dışişleri Bakanı Kerry: Esadla konuşmak zorundayız

 Harf ise Twitter mesajı atarak, Kerrynin sözlerine açıklık getirdi.
 
Mesajında ABDnin Suriye politikasında bir değişiklik olmadığını belirten Harf, Esadın Suriyenin geleceğinde bir yeri bulunmadığını kaydetti.
 
Harf, Bakan Kerry, rejim ile masada müzakere edilmiş bir sürece ihtiyacımız olduğuna dair uzun süredir var olan politikamızı tekrar etti. Kerry, doğrudan Esad ile müzakere edeceğimizi söylemedi ifadesini kullandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.