banner913
banner932
banner1032

Denizde yüzerken kayboldu, 36 saat sonra bulundu

banner1020

Japonya’da deniz simidi ile yüzerken akıntıya kapılarak kaybolan Çinli turist, 36 saat sonra 80 kilometre uzakta halsiz bir şekilde bulunarak kurtarıldı. Turistin sıvı kaybı yaşadığı, ancak sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı

banner1045
Denizde yüzerken kayboldu, 36 saat sonra bulundu

banner971
Japonya Sahil Güvenlik Kuvvetleri'nden (JCG) yapılan açıklamada, geçtiğimiz gün yerel saatle 19.30 sıralarında Shizuoka eyaletindeki Shirahama Ohama plajından denize giren bir kişinin kaybolduğu, ekiplerin havadan ve denizden arama çalışması başlattığı belirtildi. 
Kaybolan 21 yaşındaki Çinli kadın turistin 36 saat süren arama operasyonunun ardından kaybolduğu noktaya 80 kilometre mesafede, Chiba eyaleti açıklarında halsiz bir şekilde bulunduğu aktarıldı. Helikopterle kurtarılan turistin sıvı kaybı yaşadığı, ancak sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.
Japonya'daki Çin Büyükelçiliği yaşanan olayın ardından ülkede ikamet eden vatandaşlarına yönelik bir uyarı yayınlayarak deniz kazalarında karşı dikkatli olma çağrısı yaptı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.