banner913
banner932
banner1032

Devlet başkanı konuşma yaparken bayıldı!

banner1020

Devlet Başkanı Yardımcısı Amos Chanda, Lungunun dün başkent Lusakada Heroes Stadyumunda konuşma yaparken bayıldığını, alelacele Maina Soko Askeri Hastanesine kaldırılan Devlet Başkanına sıtma teşhisi konulduğunu açıkladı....

banner1045
Devlet başkanı konuşma yaparken bayıldı!

banner971

Devlet Başkanı Yardımcısı Amos Chanda, Lungunun dün başkent Lusakada Heroes Stadyumunda konuşma yaparken bayıldığını, alelacele Maina Soko Askeri Hastanesine kaldırılan Devlet Başkanına sıtma teşhisi konulduğunu açıkladı.

Edgar Lungu sonrasında yaptığı açıklamada, kendisini çok daha iyi hissettiğini, biraz dinlenmesi gerektiğini ve endişelenecek birşey olmadığını söyledi.

Lungu, uzun süredir hasta olan selefi Michael Satanın geçen yıl hayatını kaybetmesi üzerine ocak ayında devlet başkanlığı görevine gelmişti.

AA

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.