banner913
banner932
banner1032

Dortmund saldırısı şüphelisi IŞİD’li çıktı

banner1020

Almanya'da Borussia Dortmund futbol takımı otobüsüne yönelik bombalı saldırı sonrasında gözaltına alınan şüphelinin DAEŞ üyesi olduğu açıklandı

banner1045
Dortmund saldırısı şüphelisi IŞİD’li çıktı

banner971

Almanya'da Borussia Dortmund futbol takımı otobüsüne yönelik bombalı saldırı sonrasında gözaltına alınan şüphelinin DAEŞ üyesi olduğu açıklandı. Iraklı olduğu belirtilen şüphelinin Dortmund saldırısıyla bağlantısını gösteren ipucu ise henüz yok.

Alman makamlar şüphelinin Irak'ta terör örgütünün bir üyesi olduğunu ve Almanya'ya 2016 yılında Türkiye üzerinden geldiğini aktardı.

Alman savcılığı, Iraklı olduğu belirtilen Abdül Beset A.'nın tutuklanmasını talep etti. 
Savcılık, gözaltındaki şüphelinin Almanya'daki DAEŞ militanlarıyla temas halinde olduğunu duyurdu.
Alman yetkililer, şüphelinin bombalı saldırıları gerçekleştirip gerçekleştirmediğinin henüz kesinleşmediğini aktardı. 
Borussia Dortmund ve Monaco arasındaki Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçı öncesinde Almanya'da peş peşe üç patlama gerçekleşmiş, zarar gören Borussia Dortmund takım otobüsünde savunma oyuncusu Marc Bartra yaralanmıştı. 
Alman polisi, radikal İslamcılarla bağlantılı iki şüpheliden birini tutukladı. Diğer şüpheli ise aranıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.