banner913
banner932
banner1032

Gelin, düğün gecesi öldü

banner1020

Dünya evine henüz giren gelin, düğün gecesi yaklaşık 15. kattan düşerek hayatını kaybetti

banner1045
Gelin, düğün gecesi öldü

banner971
 
Ksenia Vodyanitskaya adlı kadın, Rusya'nın St. Petersburg şehrinde eşi Konstantin ile paylaştığı yüksek bir apartmanın 15. katındaki dairesinin penceresinden düştü.
Konstantin acil yardım hattını eşinin düşüşü konusunda aramadan sadece birkaç saat önce, nikahlarından mutlu düğün fotoğraflarını paylaşmıştı. Damat, aşağı koştuktan sonra eşinin çıplak cesedini buldu ve İngiliz basınına göre, 'üzüntü içindeydi'. Ardından polis tarafından sorgulandı.
Güvenlik güçlerine atıfta bulunan haberlere göre, damat 23 yaşındaki Ksenia'nın düşüşünde herhangi bir rolü olduğunu reddetti. Koca gözaltına alınmadı ve ilk polis değerlendirmesi, trajik ölümün kaza olduğu yönünde, ancak soruşturma sürüyor.
YAKINLARI 'MUTLU OLDUKLARINI' KAYDETTİ
Ksenia yakın zamanda üniversiteden mezun olmuştu. Fotoğrafçılığa meraklıydı ve öldüğünde düğün fotoğraflarını yayınlamıştı. Çiftin düğün töreni ve bir restoranda düzenlenen partiden sonra eve dönmesinden bir süre sonra, genç kadın trajik şekilde hayata gözlerini yumdu. Partiye yakın arkadaşları ve akrabaları katılmıştı.
Yerel medya, 'Arkadaşları çiftin düğünlerinde mutlu olduklarını söyledi' diye yazdı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.