banner913
banner932
banner1032

Hastanede bebek ve çocuk cesetleri bulundu

banner1020

İsrail'in Gazze’de zorla boşalttığı hastanelerden birisi olan Nasr Çocuk Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesinde çok sayıda bebek ve çocuğun çürümüş bedenlerine ulaşıldı

banner1045
Hastanede bebek ve çocuk cesetleri bulundu

banner971
Gazze Şeridi’ne yönelik bombardımanın, İsrail ve Hamas arasında varılan insani ara uzlaşısıyla durmasının ardından Gazze kentindeki Nasr Çocuk Hastanesi’ne giriş yapılabildi.
El Meşhed TV’de yer alan habere göre, hastanenin çocuk yoğun bakım ünitesinde çok sayıda bebek ve çocuğun çürümüş cesetleri görüntülendi.
İsrail’in ağır bombardımanın ardından zorla tahliye ettirdiği hastanenin yoğun bakım ünitesinde çok sayıda bebek ve çocuk kalmıştı.
İsrail güçleri, hastaneye girişlere izin vermeyecek yoğun bakım ünitesindeki bebek ve çocukları ölüme terk etmişti.
Avrupa-Akdeniz İnsan Hakları İzleme Örgütü de sosyal medya hesabından Nasr Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesinde çekilen bir fotoğrafı paylaştı.
Paylaşımda, “İsrail ordusunun, Nasr Hastanesi’ndeki 5 bebeğin ölümündeki sorumluluğuna ilişkin uluslararası soruşturma yapılması” çağrısında bulunuldu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.