banner913
banner932
banner1032

Irak’ta büyük operasyon!

banner1020

Bu kapsamda güvenlik güçleri ve gönüllü askerler şiddetli çatışmaların ardından Tikrit’in 5 kilometre doğusunda yer alan El Alam kasabasına girdi ve Irak bayrağını göndere çekti. Bölgedeki Acil Petrol Kuyularını kontrol altına...

banner1045
Irak’ta büyük operasyon!

banner971

Bu kapsamda güvenlik güçleri ve gönüllü askerler şiddetli çatışmaların ardından Tikrit’in 5 kilometre doğusunda yer alan El Alam kasabasına girdi ve Irak bayrağını göndere çekti.
Bölgedeki Acil Petrol Kuyularını kontrol altına alan güvenlik güçleri, Tikritin şehir merkezinden sadece bir kaç kilometre uzakta bulunuyor. Güvenlik güçleri Uveycile köyünü de IŞİDten kurtarmayı başardı. Bu arada güvenlik güçleri Tikrit yakınlarında bulunan El Naima bölgesinde bomba yüklü askeri araç kullanan 3 canlı bombayı öldürdü. Güvenlik güçlerinin elde ettiği son başarıların ardından birkaç kilometre uzaklıkta bulunan Tikrite 2 gün içinde girişebileceği tahmini yapıldı.

IŞİD’e ait akaryakıt üretim tesisi havadan vuruldu
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.