banner913
banner932
banner1032

Mısırda öğretmenin dövdüğü çocuk öldü

banner1020

Eğitim Bakanlığından yapılan açıklamada, önceki gün dövülen İslam Şerif adlı 12 yaşındaki çocuğun Pazar günü hayatını kaybettiği belirtildi. Açıklamada, olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı ve öğretmenin açığa...

banner1045
Mısırda öğretmenin dövdüğü çocuk öldü

banner971

Eğitim Bakanlığından yapılan açıklamada, önceki gün dövülen İslam Şerif adlı 12 yaşındaki çocuğun Pazar günü hayatını kaybettiği belirtildi.

Açıklamada, olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı ve öğretmenin açığa alındığı kaydedildi.

Yerel medyada yer alan haberlere göre, öğretmen çocuğu ödevini yapmadığı için dövdü.

Adlı Tıp Kurumu Başkanı Hişam Abdülhamid, AFP ajansına çocuğun başına aldığı darbeler sonucu beyin kanaması geçirdiğinin tespit edildiğini açıkladı.

Adı açıklanmayan öğretmen ise El Ehram e Mesai gazetesine niyetinin çocuğu öldürmek olmadığını, dayağın bir disiplin yöntemi olduğunu söyledi.

Aralık ayında, Ocak ve Ekim ayları arasında üç yıl öncesine göre çocuklara yönelik saldırılarda yüzde 55 oranında artış meydana geldiği açıklanmıştı.

Çocuklara yönelik şiddetin yüzde 50sinin okullarda meydana geldiği belirtiliyor.

Eylül ayında Kahire Kimsesizler Evinin müdürü, çocuklara şiddet uygulamak suçundan üç yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

BBC TÜRKÇE

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.