banner913
banner932
banner1032

Near East Bank çalışanlarını unutmadı

banner1020

banner974
Near East Bank çalışanlarını unutmadı

banner971
Geçtiğimiz günlerde Dorana Turizm, The Kaffo ve Jurock Events iş birliği ile düzenlenen  Halil Sezai konserinde  Near East Bank çalışanlarını unutmayarak  bir araya getirdi.

Halil Sezai’nin şarkıları ve THE KAFFO’nun  zengin menüsü ile  Near East Bank çalışanları bir araya gelerek doyasıya eğlendi.
 Near East Bank Genel Müdürü Cafer Lale; Kuzey Kıbrıs’ta hız kesmeden bankanın büyümesinde ve sundukları kusursuz hizmetleri ile  “BANKACILIKTA KALİTEYİ” müşterilerine  sunmalarında çalışma arkadaşlarının büyük katkısı olduğunu belirtti.
 
Ne güzel şeymiş düşünülmek sloganıyla büyük bir aile olan Near East Bank, Genel Müdürlük  ve 17 şubesinin değerli personeli  için yıl boyunca  motivasyonlarını yükseltmek, iletişimleri  artırmak  amaçlı farklı organizasyonlarla  bir araya getirmeye devam ediyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.